Otse põhisisu juurde

Uuri välja oma kehatüüp

Muuda oma stiili
Sa oled kõike muud kui tavaline
Armasta iseennast sellisena, nagu sa oled, sõltumata vanusest, kehakujust või suurusest. Võid olla pikk, vormikas või väikest kasvu, sul võib olla O-, A-, V-, H- või liivakellakujuline figuur või nende kombinatsioon. Su keha on unikaalne ja nii ka sinu stiil.

See juhis aitab sul mõista oma figuuri ja pakub praktilisi moevihjeid, mis võivad su välimust totaalselt muuta.
Oled valmis alustama?
Kas oled lühike, pikk või vormikas?
Riided peavad sobima sulle, mitte vastupidi. Eraldi pikkadele, lühikestele ja vormikatele naistele tehtud sortiment kannab hoolt selle eest, et varrukad ei jää lühikeseks või püksisääri ei pea pikendama. Meie juhis aitab sul uurida laia valikut toodetest, mis aitavad su välimust rõhutada.
Pikk Kas oled pikem kui 175 cm? Vaata lähemalt meie hoolikalt valitud tegumoode pikka kasvu naistele, et väljendada parimal moel oma unikaalset stiili.
Väike Kas oled lühem kui 165 cm? Tutvu lähemalt meie hoolikalt valitud tegumoodidega väikest kasvu naistele ja leia oma uued lemmikud.
Kurvikas Kas su puusad ja rinnad on selgelt rõhutatud? Tutvu meie hoolikalt valitud tegumoodidega vormikatele naistele ja leia just need, mis embavad su kauneid kumerusi.
Milline on sinu kehakuju?
Sinu kehakujul pole midagi pistmist riidenumbriga, vaid põhineb su keha proportsioonidel. Kõige tavalisemad on A-, V-, O-, H- ja liivakellakujulised kehad. Uuri välja, missugune on sinu kehakuju, ning leia selle esiletõstmiseks parimad võimalikud riided.
A-kujuline keha Kui su keha on kõige ümaram puusade ümbert ja sul on saledam ülakeha.
V-kujuline keha Su ülakeha on täidlasem ning õlad on laiemad kui puusad ja sääred.
O-kujuline keha Kui su õlad on laiemad kui puusad ja sul on defineerimata, üsna ümar vöökoht, on sul O-kujuline keha.
Liivakellakujuline keha Sul on selgelt rõhutatud vöökoht ning üsna ühesugune rinna- ja puusaümbermõõt.
H-kujuline keha Su keha on sirge joonega ning puusad umbes sama laiad kui vöökoht.
Leidsid sobiva kehakuju. Mis edasi saab?
Oleme valinud välja parimad tegumoed igale figuurile, et saaksid esile tõsta oma isikupärast stiili. Ükskõik, kas otsid uusi lemmikteksaseid või muljet avaldavaid kleite, uuri meie juhiseid ja leia riided, mis rõhutavad just sind, just sellisena, nagu sa oled.
Parimad teksapüksid sulle
Parimad püksid sulle
Parimad kleidid sulle
Parimad topid sulle
Parimad pluusid sulle
Parimad üleriided sulle