Otse põhisisu juurde

Riietusnipid

Leia siit toredaid, kiireid ja loomingulisi viise, kuidas värskendada ja ümber muuta oma lemmikriideid, et neile teine võimalus anda.
Kanna triiksärki teisiti
Muuda oma tavaline särk efektseks riideesemeks, kasutades vägagi lihtsat tehnikat. Meie õpetame, kuidas.
Muuda kleit liibuvamaks
Kas su kleit on liiga lai? Proovi ilma-õmbluseta-nippi, et see hoiaks puusade ümber hästi, kasutada võid selleks ainult kaht haaknõela ja tükikest paela või nööri.
Narmastega sääreotsad
Kas teksapüksid näivad pisut vanaaegsed? Ära neist veel loobu. Värskenda ja vürtsita neid suurte kääride ja väikeste küünekääride abil - tee nii.
Pane ise käevõru kinni
Kas vahel on keeruline ise käevõru kinni saada? Ära muretse, me aitame - vaja on ainult kirjaklambrit.
Muuda sall topiks
Sead ennast õhtuks valmis ja puudu on üks sobiv äge topp? Vaja läheb vaid piisavalt pikka salli, mida saab ristkülikuks voltida - teeme uue topi minutiga valmis, kes aega võtab?
Muuda sall mütsiks
Suusamüts on trendikas aksessuaar külmemaks ajaks ning selle valmistamiseks läheb tarvis ainult salli. Näitame, kuidas see käib.
Tõmba teksade vöökohta kokku
Kas teksad on vöökohast laiaks jäänud? Veel ei pea rätsepa juurde jooksma ega uusi pükse ostma - säti värvlit kodus, kasutades nööri või paela.
Hoia varrukad üleskäärituna
Kas varrukad on liiga pikad või tahaksid need lihtsalt stiilsemalt üles käärida? Siit üks lihtne nipp, kuidas varrukad üleval püsivad - vaja on ainult kaht juuksekummi või kummipaela. Loe edasi!
Kapuutsi pingutusnööri asendamine
Kas kapuutsi pingutusnöör kipub oma tunnelist välja tulema? Ära muretse! Siin näitame, kuidas seda haaknõela abil korda saada.
Värskenda oma tenniseid
Riidekapis on liiga palju tenniseid ja otsid midagi ägedamat? Värskenda oma valgeid tenniseid kodus - siin näitame, kuidas need eriti lahedaks muuta.
Laienda teksade vöökohta
Kui teksad hakkavad pigistama, anna neile siiski veel üks võimalus. Uusi pükse pole kohe vaja, tarvis on vaid juuksekummi - värvli pikendamiseks on kiire ja lihtne nipp.
Lukukelgu parandamine
Kas su tõmbluku kelk murdus pooleks või tuli täiesti küljest ära? Ära muretse! Vaja on ainult kirjaklambrit.